Peretii transparenti, solutia ideala pentru terasa, foisor sau balcon
De ce sa alegem peretii antivant transparenti pentru terasa, foisor sau balcon

Va pot ajuta si aceste link-uri:


Foişoarele sunt considerate a fi o oază de linişte în care puteţi savura liniştit o ceaşcă de cafea alături de o carte bună care să vă inspire pentru întreaga zi, într-o zonă liniştită cu aer proaspăt, curat şi sănătos. De altfel, foişoarele sunt perfecte pentru a petrece o seară cu prietenii şi pentru a vă delecta alături de cei dragi. Însă un aspect important în cazul acestora este amenajarea. Dat fiind faptul că, vara nu vine întotdeauna doar cu temperaturi prietenoase ci şi cu câteva rafale care vă pot strica planurile în orice moment. Iar pentru a evita astfel de probleme vă puteţi achiziţiona folii transparente special concepute pentru amenajarea foişoarelor, dar care se potrivesc de minune şi în cazul teraselor, sau a balcoanelor. Este vorba despre foliile antivânt. Sunt accesorii de ultimă generaţie, special concepute pentru a vă proteja de vremea urâtă de afară.

Aşadar, nu trebuie să vă mai faceţi griji, indiferent că plouă sau că bate vântul foliile pvc antivânt sunt excelente şi extrem de eficiente în orice situaţie.

Foliile antivânt – sigure şi eficiente

Foliile antivânt transparente sunt printre cele mai sigure soluţii şi printre cele mai eficiente atunci când vine vorba despre furtuni şi vijelii. Sunt produse ideale pentru:

 • Balcoane
 • Foişoare
 • Terase
 • Construcţii din lemn
 • Construcţii din metal.

Aceste folii antivant sunt prevăzute în general cu un sistem de prindere tip: capse şi bride. Acestea au prindere cu butoni, care sunt foarte uşor de asamblat şi dezasamblat de orice persoană. Avantajul este că puteţi face singuri acest lucru, fără să fiţi nevoiţi să apelaţi la alte persoane. Cele trei tipuri de sisteme de prindere sunt clasice, însă pentru persoanele care doresc ceva mai special şi mai deosebit recomandăm călduros foliile casetate, sub forma unor rulouri sistate electric, care funcţionează cu ajutorul unei telecomenzi.

Printre cele mai accesate şi recomandate modele, de altfel, din partea specialiștilor sunt foliile cristal care au o grosime de aproximativ 0.80 mm, iar marginile sunt fixate perfect cu polipan, care se dovedesc a fi foarte uşor de montat.

De asemenea, un alt avantaj al sistemelor de prindere cu capse şi bride este că pot fi poziţionate astfel încât să se plieze perfect pe orice suprafaţă indiferent de forma pe care o are.

Trebuie să menţionăm faptul că aceste folii antivânt sunt perfecte şi pentru anotimpul rece, întrucât foliile se pot rula şi împături în funcţie de dorinţele dumneavoastră şi de necesităţile aferente. Majoritatea persoanelor optează pentru un astfel de sistem de protecţie împotriva vremii capricioase, întrucât sunt metode simple, sigure, eficiente şi mai mult decât atât accesibile ca preţ, însă totodată crează şi un spaţiu personal în care vă puteţi desfăşura în voie activităţile zilnice.

Utilizare folie transparenta

De exemplu, sistemele cu folie transparentă casetată sunt special utilizate pentru a proteja terasele zonelor des frecventate precum: restaurantele, barurile, cafenelele sau hotelurile. De asemenea, protejează perfect balcoanele din locuinţele dumneavoastră, însă se pot observa şi în spaţiile instituţiilor publice, întrucât sunt uşor de montat, iar eficienta şi-au dovedit-o de-a lungul timpului. Folia transparenta casetata se aplică rapid şi uşor în cazul structurilor tip pergola, în plus, izolează perfect zona, reuşind să creeze un spaţiu excelent de răsfăţ şi relaxare.. Eficienţa şi-a dovedit-o şi în delimitarea spaţiilor pentru diverse tipuri de evenimente precum: amenajarea unui spaţiu special pentru copii, în cazul unor petreceri private.

Foişorul sau terasa dumneavoastră sunt protejate impecabil cu ajutorul foliilor antivânt transparente chiar şi în sezonul rece, împiedicând astfel că viscolul să adune toată zăpadă în interiorul acestora.

Ţinând cont de faptul că am menţionat în mare parte felul în care pot fi utilizate foliile pvc antivânt, atunci să facem o mică trece în revistă şi să vedem în continuare care sunt avantajele şi beneficiile deopotrivă ale utilizării unor astfel de folii antivânt.

Peretii transparenti, solutia ideala pentru terasa, foisor sau balconAvantaje şi beneficii

Principalele avantaje şi beneficii ale utilizării foliilor antivânt sunt:

 • Foliile antivânt sunt recomandate pentru amenajarea: teraselor, foişoarelor, dar şi a balcoanelor;
 • Având în vedere că nu sunt considerate a fi spaţii închise ermetic, este permis fumatul;
 • Foliile antivânt nu au o greutate excesiv de mare, astfel încât să nu permită o montare uşoară şi rapidă;
 • Pot fi montate pe orice tip de suprafeţe, fie că vorbim de suprafeţe: înclinate sau circulare, se adaptează perfect, având în vedere faptul că prezinte elemente specifice şi speciale de aplicare.
 • Dispun de un sistem de prindere complex, de ultimă generaţie, care permit montarea sau dezasamblarea rapidă şi uşoară, întrucât sunt dotate cu nişte curele mici, care le face să fie aproape insesizabile;
 • În ceea ce priveşte foliile casetate de tip rulouri, acestea oferă un design plăcut şi atrăgător foişoarelor, balcoanelor, sau teraselor, întrucât funcţionează impecabil cu ajutorul sistemului electric de care dispune, ceea ce face mai uşoară utilizarea acestora, întrucât se pot ridica şi coborî la comandă;
 • Se montează foarte uşor, procesul poate fi realizat de orice persoană, astfel încât nu necesită intervenţia specialiştilor;
 • Foliile transparente antivant vă oferă protecție şi împotriva radiaţiilor solare, întrucât sunt prevăzute cu filtru UV;
 • Extrem de eficiente atât în sezonul cald, cât şi în cel rece, întrucât împiedică atât radiaţiile solare, cât şi cumulul de apă, sau zăpadă;
 • Ajută la crearea unei atmosfere intime şi plăcute;
 • Sunt realizate din material rezistent, întrucât specialiştii spun că folia antivânt este rezistentă la temperaturi ridicate de până la +50 de grade sau -50 de grade.
 • Achiziţionarea acestora este extrem de simplă şi din punct de vedere al costurilor, având în vedere faptul că sunt printre cele mai ieftine şi mai eficiente soluţii de a proteja şi de a amenaja spaţiul împotriva intemperiilor
 • În ciuda faptului că sistemul este uşor de manevrat, sunt persoane care nu se pricep, iar în acest caz este recomandat să cereţi sfatul unor specialişti, care vă pot arăta exact cum se utilizează întreg sistemul.

Dacă v-am făcut curioşi în urma descrierilor anterioare, atunci vă sfătuim să încercaţi şi dumneavoastră foliile transparente antivânt, pentru o protecție completă, complexă şi impecabila în zona dumneavoastră de confort maxim. Alege ceea ce ţi se potriveşte!