Rulou Suprapus

RULOURI EXTERIOARE SUPRAPUSE

Oferim o gama diversificata de rulouri exterioare suprapuse, acestea au un rol esential pentru protectia impotriva ‘stimulilor’ proveniti din exterior. Bucurati-va de o mai buna termoprotectie a casei dumneavoastra cu rulourile exterioare suprapuse de la TopDivers Romania. Montam si distribuim rulouri pentru geamuri la cele mai bune preturi de pe piata.

Calculator Preturi

NOU: Calculator de preturi pentru rulouri exterioare suprapuse din aluminiu


Alegeti TopDivers Romania pentru rulouri exterioare suprapuse, din aluminiu.Vindem si montam rulouri suprapuse


Rulouri Suprapuse Exterioare

Cladirile nou construite beneficiaza in prezent de sistemul revolutionar OPOTERM, acesta fiind in prezent adaptat pentru orice tip de design al cladirii.Acest sistem se poate aplica si pentru cladirile aflate in proces de renovare.Casetele acestor tip de rulouri suprapuse nu sunt vizibile in exterior, datorita faptului ca partea din fata a casetei reprezinta baza pentru orice material de finisaj.

Configurarea corecta a rulourilor si implicit alegerea materialelor potrivite va protejeaza de privirile indiscrete.

Cheltuielile cu energia, atat pentru anotimpul friguros cat si pentru cel calduros, se reduc semnificativ datorita termoizolatiei din interiorul casetei ruloului.Plasele de tantari pentru rulouri sunt o optiune pentru fiecare in parte, acestea oferind un plus de protectie impotriva tantarilor, fara a afecta in vreun fel patrunderea luminii si a aerului.Calitatea rulourilor este una excelenta daca alegeti sa lucrati cu firma TopDivers, cea care distribuie si monteaza sisteme de umbrire, printre care si rulouri exterioare aplicate, suprapuse si usi de rulou pentru garaj.

Important: Usile si ferestrele sunt un factor important in risipirea caldurii din apartamente, acest lucru facandu-se cu apana la 25% in anotimpul rece si cu pana la 80% in procesul de absorbtie a luminii soarelui.

Rulourile exterioare sunt foarte importante pentru confortul dumneavoastra, acestea sunt un element esential pentru geamurile casei dumneavoastra.

Rulourile antiefractie exterioare, din aluminiu se pot ”accesoriza” in functie de preferintele fiecaruia.Acestea se pot actiona pe baza de:

  • Manivela
  • Actionare electrica, cu motor si telecomanda sau pe baza de intrerupator.

TopDivers Romania distribuie si comercializeaza rulouri exterioare suprapuse, acestea se pot intinde pe o lungime de maxim 2400 si inaltime de 2600, acestea fiind in casete de 170, 170/210 si 210


Urmatoarele acesorii sunt prezente pentru rulourile exterioare suprapuse de la TopDivers:

  1. Bobinator exterior pentru panglica cu snur
  2. Manivela pentru panglica sau snur
  3. Intrerupator comandat de ceas electronic
  4. Manivela
  5. Motor electric
  6. Telecomanda
  7. Intrerupator cu cheie sau cu buton
Rulouri exterioare suprapuse

Rulouri suprapuse SKT si SKT + MKT + accesorii rulouri

Dimensiunile profilului de aluminiu al rulourilor suprapuse, sunt umplute cu spuma poliuretanica si pot fi: perforate sau neperforate.Profilele TopDivers sunt disponibile pe dimensiunile din fotografia de mai jos:

TopDivers Romania te ajuta sa iti personalizezi rulourile exterioare suprapuse, vezi mai jos gama de culori disponibila pentru acest tip de rulouri:

Culori preferentiale pentru rulouri exterioare suprapuse

Alegerea culorilor pentru rulouri exterioare suprapuse de la TopDivers