inchideri-terase

Inchideri Terase
Folie Transparenta Pentru Terase
Pereti Antivant
Folie Cristal

Inchiderea teraselor cu materiale de ultima generatie, prelucrate si montate de catre specialistii TopDivers.Fie ca vorbim de terase cu o constructie din lemn, sau de terase cu o constructie din beton, TopDivers ofera solutii de top pentru inchiderea acestora.Peretii antivant, construiti din material transparent au rolul de a proteja terasa, foisorul sau balconul de vant, ploaie, ninsoare.Securizati-va spatiul cu o metoda de ultima generatie de la TopDivers, avem sisteme de inchidere sub diferite dimensiuni si culori. Avem portofoliu bogat de clienti si gama variata de produse pentru inchiderea foisoarelor, balcoanelor si teraselor.

Calculati pretul pentru inchiderea unei terase cu folie transparenta

TopDivers – Experienta De Peste 8 Ani Pentru Inchiderea Teraselor Cu Folie Cristal Antivant

Inchideri terase cu folie transparenta sub forma de rulouri transparente, folie capse si bride sau rulouri de folie necasetate.

Folia transparenta pentru inchideri terase, foisoare sau balcoane este cel mai modern accesoriu pentru spatiile care necesita protectie impotriva intemperiilor vremii. Acesti pereti transparenti antivant sunt ideali pentru orice proprietar de afacere ( bar, restaurant, sau spatii private ). Noi, cei de la TopDivers, va propunem sisteme revolutionare pentru inchiderea teraselor.

Se considera spatiu deschis, acel spatiu care are inchidere cu acest tip de folie cristal, iar fumatul in acea locatie este permis.

TopDivers monteaza sisteme de inchidere al teraselor cu acest tip de copertine transparente care pot sa fie sub 3 forme:

  • Rulou transparent actionat electric, pe baza de motor, sau sistem actionat manual. Acestea se numesc rulouri de folie casetate in ghidaje si casete din aluminiu, dimensiunile recomandate ale teraselor pe care se monteaza fiind de maxim 3,5m ( inaltime si lungime )
  • Rulourile necasetate, cu actionare pe tambur, acestea fiind prinse pe margini cu arici. Tipul de actionare pentru aceste rulouri de folie necasetate se face din partea superioara, realizandu-se pe ax metalic si manivela pentru strangerea foliei transparente.
  • Folia cu capse si bride, brida fiind practic un buton care permite scoaterea foliei din pozitie fixa. Acest tip de folie pentru terase se poate stange cu un set de cureluse speciale. Majoritatea inchiderilor de terase sunt executate cu acest tip de folie terase, fiind si cel mai accesibil

Cum alegem corect folia pentru inchiderea teraselor?

TopDivers lucreaza cu materiale de calitate si folie prelucrata de un aparat cu lipire prin inalta frecventa. Este foarte important ca lipiturile si eventualele suduri sa fie executate de aparatura pentru lipirea prelatelor. Lipiturile sunt cele care cedeaza primele si automat folia se va rupe, daca aceasta a fost lipita cu un alt aparat in afara de cel cu lipire prin termosudura.

Lipirea cu feon si aparatura tip pistol a foliei transparente este executata in prezent de peste 80% dintre firmele din Romania care fac inchideri de terase cu astfel de materiale transparente.
Daca doriti sa va inchideti terasa, foisorul sau balconul cu acest material transparent, este important sa alegeti o firma specializata pentru inchiderea teraselor, TopDivers ofera calitate si garantie.

Care sunt avantajele inchiderii teraselor cu folie?

  1. Protectie impotriva vantului, ploii, zapezii si a temperaturilor scazute, in interior se poate folosii foarte usor si un incalzitor pentru terasa.
  2. Permit fumatorilor sa fumeze in interiorul teraselor care au aceasta folie cristal aplicata.
  3. Mecanisme usor de actionat pentru fiecare dintre variantele prezente pentru inchiderea teraselor.

Cereti Oferta pentru inchiderea unei terase cu folie transparenta

Trimiteți-ne e-mail

Calculator Preturi

NOU: Calculator de preturi pentru inchideri terase cu folie transparenta

SISTEM: RULOU CASETAT RULOU NECASETAT CAPSE-BRIDE
Structura:lemn/fier/beton lemn/fier/beton lemn
Grosime: 0,8mm 0,8mm 0,8mm
Actionare:electrica/manuala electrica/manuala manuala (capse/cureluse)
Rezistenta: ploaie, zapada, vant ploaie, zapada, vant ploaie, zapada, vant
Latime: 1,6m1,6m1,6m
Rezistenta la temperatura: -22°C / +66°C -22°C / +66°C -22°C / +66°C
Dimensiuni Maxime: Inaltime: 2,5m Latime: 3m Inaltime: 3m Latime: 6m Inaltime: 3m Latime: 4,5m
Culoare Margini/Sistem: Alb, Maro Alb, Maro Alb, Maro
Rezistenta UV: Da Da Da

De ce TopDivers?

TopDivers este solutia pentru sistemele de inchidere al teraselor cu folie.
Cu experienta de peste 8 ani de zile, firma TopDivers isi propune sa ofere solutii eficiente, solutii pentru toate terasele, balcoanele si foisoarele.

TopDivers are in portofoliu peste 1000 lucrari de inchideri de terase cu folie transparenta. Daca doriti sa va inchideti foisorul, terasa sau balconul cu acest sistem modern, este timpul sa apelati la cei mai buni.

Garantie si durata lunga de viata pentru materialele folosite

Oferim garantie de pana la 5 ani de zile pentru orice tip de sistem de inchidere al teraselor. Recomandam persoanelor care se respecta sa aleaga un sistem futurist de protectie impotriva vremii nefavorabile. Fie ca sunteti o persoana fizica sau juridica, acest tip de folie este recomandata pentru orice spatiu deschis.

Rulourile transparente au durata de viata foarte ridicata, acestea fiind cele mai recomandate de catre specialistii TopDivers. Materialul transparent pentru inchideri de terase de la TopDivers beneficiaza in prezent de o lunga durata de viata, de el bucurandu-se clientul si pana la 15 ani de zile.

Materiale de calitate superioara

Folosim materiale de calitatate PREMIUM si specialisti in prelucrarea si montajul copertinelor transparente pentru terase. Peretii transparenti antivant sunt cea mai moderna solutie existenta pe piata din Romania pentru inchiderea oricarui tip de foisor, balcon sau terasa. Alegeti sa folositi spatiul in orice anotimp, indiferent de vremea de afara.