Rulou aplicat

RULOURI EXTERIOARE APLICATE

Rulourile exterioare aplicate sunt cel mai adesea folosite de catre majoritatea clientilor TopDivers.Distribuim si montam in Romania rulouri exterioare aplicate, din aluminiu. Rulourile executate de catre firma noastra sunt de calitate superioara si au certificate de executie de tip ISO. Aceste rulouri pentru geamuri au un rol esential pentru orice apartament sau spatiu de birou.

Calculator Preturi

NOU: Calculator de preturi pentru rulouri exterioare aplicate din aluminiu


Alegeti rulourile suprapuse de la Topdivers, acestea sunt cele mai folosite de catre clientii TopDivers


Rulouri Exterioare Aplicate

Acest gen de rulouri sunt aplicate pe constructiile existente, aceasta solutie fiind excelenta pentru profilele cadrelor de ferestre executate din PVC, alumniu sau lemn.Gama gromatica larga permite ca acest gen de rulou pentru geam sa fie adaptat pentru orice structura sau design al cladirii.

Configuratia rulourilor si calitatea materialelor fac din aceste rulouri aplicate un adevarat zid de protectie impotriva abreziunii si intemperiilor.

Rulourile exterioare aplicate, din aluminiu contribuie din plin la izolarea termica si fonica a oricarui locuinte, reducand in acest fel costurile intretinerii si cel al aerului conditionat pe timp de vara.Sistemul de plasa impotriva insectelor este unul optional pentru fiecare in parte.

TopDivers distribuie rulouri exterioare aplicate, care ajuta la reducerea consumului anual de energie cu pana la 20%.

Alegeti rulouri exterioare aplicate pentru siguranta si confortul dumneavoastra.

Distribuim si montam rulouri aplicate actionate:

  • manual
  • electric

TopDivers distribuie rulouri exterioare aplicate cu dimensiuni cuprinse intre  2400cm pe lungime si 2600 inaltime, acestea fiind in casete de 137, 150, 165, 165/180 si 180


Configurarea acestor tip de rulouri aplicate este relativ simpla, TopDivers oferind solutii de a personaliza aceste rulouri dupa culoarea dorita sau dupa tipul de actionare dorit (electric sau manual).

Aceste rulouri aplicate au accesorii separate pentru cei care doresc un plus de siguranta si confort, vedeti mai jos ce accesorii pentru rulouri se gasesc:

  1. Bobinator panglica/snur
  2. Manivela panglica/snur
  3. Manivela
  4. Arcuri
  5. Motor electric
  6. Telecomanda
  7. Intrerupator cheie sau butor
  8. Intrerupator comandat de ceas electronic
Accesorii rulouri si genuri de rulouri exterioare aplicate

Rulouri exterioare aplicate si accesorii pentru rulouri

Culori rulouri exterioare aplicate

Gama de culori actuala pentru rulouri exterioare aplicate TopDivers