Exemple de copertine retractabile, actionate atat manual cat si automat

Mai jos puteti vedea infografic cateva modele ce copertine actionate retractabil, automat sau electric.Aceste modele de copertine sunt pentru afacerile care se desfasoara pietonal, fie ele la scara unui bloc sau la etajele inferioare.

Achizitionarea unei copertine trebuie sa fie prioritara pentru orice afacere care se desfasoara stradal.Aceste sisteme de umbrire, denumite copertine sunt ideale si se pot monta foarte usor in zonele intens circulate.

Vedeti in partea stanga infografic cu aceste modele de copertine:

De asemenea puteti vedea in fotografia de mai jos prezentarea unei copertine, din ce este compusa aceasta:

 

Unde gasesc astfel de copertine? Sunt firme care distribuie si monteaza copertine, copertine retractabile din materiale de calitate, facute in Franta sau Germania.

Alegeti sistemul de umbrire ideal, acesta ofera o buna protectie impotriva soarelui si il blocheaza inainte de a intra in casa.Copertinele pot sa va ajute sa economisiti bani importanti pentru afacerea pe care o aveti, acestea pot reduce costurile suplimentare cu aerul conditionat din timpul verii.

Pentru optimizarea costurilor, conteaza in general dimensiunea unei copertine si mai putin materialul din care aceasta este facuta.

Stiati ca: Consumul energiei se poate reduce cu pana la 25% utilizand o copertina.

TopDivers va sta la dispozitie pentru alegerea sistemului ideal pentru afacerea dumneavoastra.Distribuim si montam copertine de cea mai buna calitate.

Avem in prezent peste 650 clienti care ne aleg produsele noastre, acestea fiind de calitate superioara.