Pergolele retractabile, un adevarat castig pentru afacerea ta

Pergolele sunt foarte utile pentru persoanele fizice si pentru cele juridice, cei care au o terasa, hotel, restaurant, etc. Acestea  vor proteja foarte bine si vor oferi avantaje de care ar trebui sa iei seama. Aceste pergole retractabile sunt accesorii ideale pentru a transforma cu usurinta spatiul exterior intr-unul interior. Pergolele vor fi ideale pentru afacerea sau casa ta si cu siguranta sunt un castig.

Vei vedea ca apeland la aceste pergole, acestea sunt ca un scut pentru vremea pretentioasa si neplacuta. De asemenea, un acoperis realizat corespunzator va proteja impotriva neplacerilor vremii, precum grindina sau ploaia. De asemenea, pergole de calitate vor sustine pana la 40 de cm de zapada. Niciun strop de apa nu va ajunge pe terasa, apa in exces fiind eliminata foarte usor. Aceasta va fi condusa spre sistemul de scurgere integrat in interiorul stalpilor. Concluzia fiind ca niciun strop nu va ajunge pe terasa voastra, astfel clientii vor petrece mai mult timp pe terasa.

Instaland pergole retractabile, vei constata ca terasa nu va mai avea de a face cu vremea capricioasa. Printr-o simpla apasare a butonului, acoperisul retractabil va proteja clientii de eventualele neplaceri cauzate de vremea rea. Folosind telecomanda, acoperisul se va inchide foarte usor. O alta functie a unui astfel de acoperis este ca acesta va oferi clientilor si protectia impotriva luminii excesive. Protectia laterala va fi un alt beneficiu adus de aceasta pergola.

Spatiul exterior va putea fi transformat cu usurinta intr-un spatiu adaptabil la conditiile meteorologice. Clientii vor indragi aceasta noua aditie si cu siguranta se vor simti mult mai bine. Acestia nu vor mai fi deranjati de conditiile meteo. Ei vor putea savura linistiti mancarea sau bautura, ca si cand ar fi in aer liber. Sezonul teraselor va fi extins de la 4-5 luni, la 12 luni. Acest lucru se datoreaza acestor pergole special concepute pentru a oferi clientilor satisfactia de care au nevoie. O firma precum TopDivers ofera aceste pergole la un pret foarte bun.

TopDivers monteaza si distribuie pergole de calitate

Soarele va putea fi oprit din telecomanda. Acest lucru poate fi obtinut foarte usor, instaland o pergola mecanica. In doar cateva minute, acoperisul va fi tras, iar lumina nu-i va mai deranja pe clientii terasei, hotelului, restaurantului. Vei putea controla cu usurinta intensitatea luminii, dar si sistemul lateral de umbrire. De asemenea, datorita sistemului de tip Zip, peste 60% din razele soarelui vor fi reflectate. Clientii se vor putea bucura astfel de o lumina mult mai placuta. Lunile din an care nu favorizeaza terasele nu vor mai exista deoarece aceste pergole retractabile vor veni in ajutorul vostru.

Nu va mai trebui sa iti faci griji cu privire la faptul ca vremea va crea dificultati. Vei reusi chiar sa iti extinzi spatiul in perioada sezonului rece. Apeland la aceste pergole, o sa obtineti si temperatura dorita. Temperatura va putea fi reglata asa cum se doreste. Clientii vor aprecia acest lucru si cu siguranta se vor putea bucura de avantajele aduse de o astfel de pergola.