AVANTAJUL ACOPERIRII TERASEI CU O PERGOLA

Folosirea pergolelor aduce numeroase beneficii atat casei dumneavoastra, cat si afacerii pe care o gestionati. In cele ce urmeaza va prezentam cateva beneficii ale acestora pentru situatia cand doriti sa achizitionati aceste produse pentru afacerea dumneavoastra.

Avantajul unei pergole pentru afacerea dumneavoastra

In primul rand, trebuie sa stiti ca aceste pergole va protejeaza de conditiile atmosferice nefavorabile. Va veti putea pune la adapost de toate capriciile vremii. Veti constata ca folosind aceste produse, ploaia sau ninsoarea nu va mai fi o problema pentru voi. Spatiul exterior va fi transformat intr-unul 100% impermeabil. Aceste pergole vor avea un sistem integrat de scurgere in interiorul stalpilor de sustinere a acestora. Veti vedea ca afacerea nu va avea de suferit datorita vremii nefavorabile. Un alt lucru pe care trebuie sa-l stiti despre aceste pergole este ca vor fi capabile sa sustina fara probleme pana la 40 de cm de zapada.

Folosind pergole de calitate, sezonul teraselor va fi extins. Veti putea astfel profita mai mult de vremea calduroasa, atunci cand clientii prefera sa petreaca un timp placut in aer liber. Daca terasa pe care o aveti va avea protectie dubla, respectiv pergole retractabile si inchideri din sticla, veti constata ca perioada functionarii terasei se va mari destul de mult.

SISTEM REVOLUTIONAR DE UMBRIRE, PROTECTIE PENTRU TOATE ANOTIMPURILE

Apeland la pergole retractabile, veti avea posibilitatea sa opriti soarele folosind doar telecomanda. In doar cateva minute, acoperisul se va retracta, astfel incat clientii dumneavoastra sa nu fie afectati de razele puternice ale soarelui. De asemenea, intensitatea luminii va putea fi si ea controlata fara probleme. Daca veti apela la un astfel de sistem, veti constata ca sistemul de umbrire va reflecta pana la 60% din razele soarelui. Acest lucru ii va multumi pe clienti si veti vedea ca acestia se vor bucura sa petreaca un timp cat mai indelungat la o terasa.

In lunile din an nefavorabile terselor, aceste pergole vor oferi clientilor posibilitatea sa se bucure de o masa delicioasa sau de o bautura, chiar pe tarasa. Instaland o pergola, spatiul unei anumite locatii poate fi extins chiar si pe timp nefavorabil. Acest lucru face ca localul sa primeasca mai multi clienti. Terasa va functiona timp de 12 luni pe an.

Un alt mare avantaj al pergolelor este ca acestea se adapteaza spatiului, dar si proiectului. Pergolele vor fi capabile sa acopere un spatiu destul de larg, astfel incat evenimentele realizate in acest spatiu sa fie cat mai fastuase. Daca detineti o locatie spatioasa, aceste pergole vor permite sa va bucurati de spatiul extins in orice moment al anului, indiferent de conditiile meteo.

FIRMA CARE MONTEAZA SI DISTRIBUIE PERGOLE RETRACTABILE

Trebuie sa luati in calcul o firma serioasa la care sa apelati pentru montarea acestor pergole. Veti constata ca exista o multime de astfel de firme pe piata din tara noastra. Puteti apela cu incredere la o firma precum TopDivers, deoarece aceasta distribuie acoperis retractabil de o foarte buna calitate. Aceasta firma are in vedere nevoile voastre si va poate servi exact cu ceea ce aveti nevoie. Veti vedea ca o astfel de firma va ofera numeroase pergole actionate manual, dar si pergole actionate automat.